De 6 Commitments

Lead with Love and Communicate with Care

 
 

Wat zijn de 6 commitments?

De 6 Commitments is een hands-on framework dat je kunt gebruiken om je relaties te verbeteren met behulp van effectievere, veilige communicatie.

De cirkels laten zien dat het échte werk binnenin gebeurt. Daarnaast zie je hoe verschillende levels van omstandigheden de communicatie (en dus relatie!)  kunnen beïnvloeden - sommige zul je moeten accepteren, andere omstandigheden kun je aan werken.

Hoe meer je tot de kern komt, hoe meer je de uitkomst van je interacties positief kunt beïnvloeden, vanuit jezelf, vanuit liefde, vanuit zorg voor elkaar.

 

De Kracht van de 6 Commitments

  • Het is een hands-on tool om direct in je dagelijks leven te implementeren
  • Het zal je helpen om effectiever te communiceren met de mensen in je leven
  • Het framework nodigt je uit om duidelijker te worden over wat je nodig hebt in je relaties
  • Het laat je zien op welke gebieden je je mogelijk nog kunt ontwikkelen en verdiepen.
  • Het geeft je meer inzicht waarom je soms moeite hebt om elkaar te begrijpen
 
Het is een ondersteunende tool die je inspireert om te groeien en bloeien in je (romantische) relaties!
Dit krijg je van mij:

 

  • De essentie van de 6 commitments, met specifieke uitleg voor iedere stap.
  • Een videotraining zodat je beter leert te begrijpen hoe je iedere stap kunt toepassen 
  • Inspirerende en verdiepende training per email, met persoonlijke verhalen, over wat er nodig is om meer the 'thriven' in je relaties
parallax background
 

Ja, ik kies.

Voor mijzelf en voor de mensen die belangrijk voor me zijn.
 
parallax background

Dit is Michelle

Michelle Coops (1982) begon haar reis op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling bijna twintig jaar geleden. Met een master in communicatie op zak en jarenlange ervaring als leiderschapsmentor, inspireert ze individuen én koppels om in innerlijk leiderschap te stappen - vanuit liefde.

Haar honger naar diepgang en echtheid bracht haar op het pad van tantra, embodiment, bewust relateren en seksualiteit. Na het volgen van practitioner trainingen in schaduwwerk en tantrisch werk, begon ze met koppels te werken aan hoe ze hun verbinding konden verdiepen en gedijen in hun relatie.

In haar persoonlijke leven heeft Michelle behoorlijk wat relatie- en datingervaring opgedaan.

Vier langdurige relaties waarvan twee huwelijken, veel verschillende relatiemodellen (monogamie, open relaties, polyamorie, noem maar op), talloze romances die uren, maanden of jaren konden duren, en die op hun eigen manier betekenisvol waren.

"Ik beschouw bijna elk onderdeel van mijn relatiereis als een succes; het heeft me ertoe gebracht zoveel verschillende relatiedynamieken kan begrijpen. Relaties zijn mijn grootste uitdaging en tegelijkertijd mijn grootste prestatie geweest."

Haar fascinatie voor romantische relaties en haar expertise zijn nu samengebracht in dit framework 'De 6 Commitments'.

"Het is een model dat werkt. Mijn partner en ik gebruiken het elke dag en ik zet het in bij mijn vriendschappen en andere contacten. Mijn wens is dat ook andere mensen er iets aan hebben."

 
The extend to which you feel met in your relationships directly impacts how you thrive in life. You deserve the best. Will you devote yourself to this?