https://michellecoops.com/

 

Ritueel van Zelfvertrouwen

Geef jezelf permissie om vol Vertrouwen in Jouzelf in dit leven te staan

De Pentagramreis: het helen van de 'witch wound'

  • Creëer een fijne ruimte voor jezelf.

  • Steek kaarsen aan, smudge de ruimte (wierook, salie of palo santo bijvoorbeeld), zorg voor fijn, zacht licht.

  • Maak een comfortabele plek om te zitten. Liefst op de grond als je dat fysiek makkelijk kan. Dekentjes, kussens, etc

  • Zorg dat je niet gestoord kan worden. Dit is jouw moment!

 

Schrijf het op

Schrijf je inzichten op, zodat de boodschappen nog dieper verankeren in jezelf.

 

Verbrand wat niet nodig is

Scheur een blaadje uit je schrift of pak een los vel papier. Schrijf daar alles op wat je niet meer nodig hebt, maar nog niet had achtergelaten tijdens de Pentagramreis; de pijn, de angst, onzekerheden. Neem een van de kaarsjes en stek het vel daarin, zodat je alles middels het vuur teruggeeft aan het universum. Zorg voor een schaal of iets vuurvasts om het restje papier in op te vangen ;)

Vragen

Ik hoop dat je een prachtige reis hebt mogen maken en dat je stukken van de voorouderlijke lijn hebt mogen aankijken. Mocht je vragen hebben of support nodig hebben, reik gerust uit. Boek eventueel een gratis gesprek met mij :)

 

Over Michelle

Leiderschapscoach. Priesteres. Heks. Tantrika. Schaduw- en lichtwerker. Award-winning speaker. Internationaal ondernemer. Allemaal labels. Ik kan ze opplakken. Maar weet je... ze zeggen nog niet waar ik voor sta. 

 

Jouw volste expressie

Ik geloof dat om écht vrij te zijn, om échte overvloed van liefde, inner peace & joy te ervaren, we eerst bewust moeten worden van welke kettingen ons nu nog vastbinden. En oh, dat zijn er soms behoorlijk wat. Het pad naar bevrijding is een pad van deconditionering, ongemak, frustratie, maar ook van leiderschap, lichtheid en soevereiniteit. Een pad waar je niet zomaar met 'de juiste mindset' komt. Het is een pad dat ook het lijf en hart betreft. Want daar zit zoveel wijsheid.

 

Hoof, Hart, Heupgebied

Hart, hoofd, lijf... het gaat samen. Ik daag je uit om meer in contact te komen met alle stukken van jou. Alles van jouw menselijkheid. Pas dan kun je volop aanwezig zijn in dit leven: voor jezelf, de ander. Het verbinden met jezelf includeert alles: je seksualiteit, je sensualiteit, je schaduwen, je kracht, je creatieve power. Dat lijkt spannend, maar het is zo'n mooie reis van empowerment...

En als ik je ergens in kan supporten? Laat het dan weten. I'm there.

"You were born to be a sensual being. To thrive in your wholeness. Your home is in your pelvis, in your body. Empower yourself by reclaiming your ownership of your sensual and sexual self."