https://michellecoops.com/

 

Jouw Eigen Beste Lover

Dit is jouw begin...

Bekijk eerst de introductievideo hieronder.

Ga dan nu aan de slag met de oefening. Enkele tips ter voorbereiding:

 

Over Michelle

Leiderschapscoach. Priesteres. Tantrika. Schaduw- en lichtwerker. Award-winning speaker. Internationaal ondernemer. Allemaal labels. Ik kan ze opplakken. Maar weet je... ze zeggen nog niet waar ik voor sta. 

 

Jouw volste expressie

Ik geloof dat om écht vrij te zijn, om échte overvloed van liefde, inner peace & joy te ervaren, we eerst bewust moeten worden van welke kettingen ons nu nog vastbinden. En oh, dat zijn er soms behoorlijk wat. Het pad naar bevrijding is een pad van deconditionering, ongemak, frustratie, maar ook van leiderschap, lichtheid en soevereiniteit. Een pad waar je niet zomaar met 'de juiste mindset' komt. Het is een pad dat ook het lijf en hart betreft. Want daar zit zoveel wijsheid.

 

Hoof, Hart, Heupgebied

Hart, hoofd, lijf... het gaat samen. Ik daag je uit om meer in contact te komen met alle stukken van jou. Alles van jouw menselijkheid. Pas dan kun je volop aanwezig zijn in dit leven: voor jezelf, de ander. Het verbinden met jezelf includeert alles: je seksualiteit, je sensualiteit, je schaduwen, je kracht, je creatieve power. Dat lijkt spannend, maar het is zo'n mooie reis van empowerment...

En als ik je ergens in kan supporten? Laat het dan weten. I'm there.

"You were born to be a sensual being. To thrive in your wholeness. Your home is in your pelvis, in your body. Empower yourself by reclaiming your ownership of your sensual and sexual self."